Kasteel overnachting

Kasteel overnachting Normandië

Maak je overnachting in Normandië extra speciaal door te overnachten in een echt kasteel.

✓ Vanaf 50 euro per nacht
✓ Spectaculair overnachten in een kasteel in Normandië

Bekijk alle kasteel overnachtingen

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Kasteel overnachtingen / Kasteel overnachtingen Frankrijk

Sprookjesachtige overnachtingen in een kasteel in Normandië

Til je bezoekje naar Normandië naar een hoger niveau door te kiezen voor een kasteelhotel. Je vindt in Normandië de mooiste kastelen en landhuizen waar jij een nachtje kunt slapen. Hierdoor voel je je net een echte prins of prinses! Zo’n overnachting is hartstikke uniek en het is iets waar je nog jaren over na zult praten. Het garandeert een romantisch verblijf met zo’n magische omgeving. Een kasteel is perfect om lekker tot rust te komen. Je kunt de omgeving gaan verkennen, maar je kunt ook gewoon lekker in en rondom het kasteel blijven om optimaal te ontspannen.

Uitgelichte kastelen

Hotel Kasteel Bloemendal

Hotel Kasteel Bloemendal

Nabij Aken en het Drielandenpunt ligt het prachtige kasteel Bloemendal. Met prachtige kasteeltuin een heerlijke overnachting.

✓ Vanaf 109,- per nacht

Bekijk kasteel

Bekijk alle kasteel overnachtingen in Normandië

Activiteiten & bezienswaardigheden

Mont Saint-Michel Bezoeken

Mont Saint-Michel

Dit eiland met daarop een abdij gebouwd is zo’n beetje de bekendste bezienswaardigheid van Normandië en is zeker een bezoekje waard wanneer je in Normandië bent.

Normandie Strand Bezoeken

De invasiestranden

Iets anders waar Normandië heel bekend om staat, is natuurlijk D-day. Een bezoekje aan deze stranden is niet alleen leuk voor de geschiedenisliefhebbers, maar voor iedereen.

Hotel Kasteel Bloemendal

Een kasteel bezoeken

Wanneer je verblijft in een kasteel, is het natuurlijk wel leuk om ook even in andere kastelen rond te snuffelen. Dat kan bijvoorbeeld bij het kasteel van Caen.

Kathedralen en Abdijen

Ook deze zijn er veel in Normandië. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige Notre Dame de Bayeux of de ruïne van de Abdij van Jumièges.

Normandie Horfleur Bezoeken

Naar de haven

Een bezoekje aan de pittoreske haven van Honfleur is een hele leuke activiteit wanneer je in Normandië bent. Deze haven wordt gezien als één van de mooiste historische havens van het land.

Normandie Falaise d'Etretat

Falaise d’Etretat

Een hele populaire bezienswaardigheid zijn de krijtrotsen van Etretat, en dan zeker de rots die op een olifant lijkt en die met zijn slurf in de zee staat!

Hotel kasteel Kasteel overnachting

Zo verloopt een dag in een kasteel in Normandië

Als je in de ochtend wakker wordt, maak je je klaar voor het ontbijt en loop je naar beneden. Wanneer je maag gevuld is, kun je verder met de rest van de dagplanning. Misschien willen jullie gewoon een rondje gaan wandelen, of een strandje bezoeken. Het is uiteraard ook mogelijk om in het kasteel of in de kasteeltuin te blijven. ‘s Avonds kun je heerlijk gaan uit eten in het kasteel. De rest van de avond kun je doorbrengen in de bar of gewoon in de hotelkamer.

Veelgestelde vragen over kasteel overnachtingen in Normandië

Overnacht je echt in het kasteel in Normandië?

Tijdens een overnachting in het kasteel slaap je ook echt in het kasteel. Het kan echter wel zo zijn dat je in een bijgebouw slaapt en niet het hoofdgebouw, maar dit is natuurlijk gewoon net zo goed een onderdeel van het kasteel.

Hoe is de hotelkamer in Normandië ingericht?

Elke hotelkamer in het kasteel heeft een bed en een badkamer. Hoe het verder in is gericht, verschilt natuurlijk per kasteel. De ene kamer is namelijk veel moderner en luxer dan de andere.

Wat kost een kasteel overnachting in Normandië?

Een kasteelovernachting in Normandië kost je minstens €50,- per nacht. Er zijn echter ook nog vele luxere kastelen waar het nog veel meer kost om een nachtje te slapen.

Waar liggen kastelen in Normandië?

De kastelen waar je kunt verblijven in Normandië, liggen verspreid door de hele regio. Je kunt dus overal verblijven waar je maar wil!

Welke activiteiten zijn er in Normandië?

Er zijn ontzettend veel steden, tuinen of kastelen die je kunt bezoeken wanneer je op vakantie bent in Normandië. Ook kun je kiezen voor een actief uitje door bijvoorbeeld te watersporten op zee.

Welke bezienswaardigheden zijn er in Normandië?

De bekendste bezienswaardigheid van Normandië is waarschijnlijk Mont Saint-Michel. Dit prachtig eilandje met de abdij die boven op de top is gebouwd, is dan ook zeker een bezoekje waard.