Strandhuisje boeken: overnachten op het strand

Strandhuisjes voor 2 personen

Met je voeten in het zand, direct aan zee. Overnachten op het strand in een strandhuisje voor 2 personen.

✓ Vanaf 92 euro per nacht
✓ Direct aan het strand

Bekijk alle strandhuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Strandhuisjes

Genieten op het strand met z’n 2en

Er met z’n 2en even tussenuit in een strandhuisje aan de Nederlandse of Belgische kust, het kan het hele jaar door. Overnachten in een 2 persoons strandhuisje op het strand, direct aan zee. ‘s Ochtends een frisse duik in zee of een wandeling over het strand. Elk strandhuisje en elke badplaats hebben z’n eigen charmes. Elk strandhuisje is in ieder geval voorzien van een keuken, badkamer en slaapkamer. Je kunt er samen overnachten voor een nacht, weekend of week. Hoe lang je ook kiest, in een 2 persoons strandhuisje kom je echt even helemaal tot rust. Een prachtig romantisch uitzicht over het strand en de zee, er even samen tussenuit. Elk gebied waar strandhuisjes voor 2 personen staan heeft zo zijn eigen kenmerken. Zo kun je in de bekende badplaatsen overnachten op het strand in een levendige omgeving met veel activiteiten en bezienswaardigheden, terwijl je in de kleinere plaatsen echt de rust kunt opzoeken. Hier verblijf je echt midden tussen de natuur. Welke plek je ook kiest, een strandhuisje is een must-do vakantie voor jullie samen.

Uitgelichte strandhuisjes

Strandhuisjes Julianadorp

Strandhuisjes Julianadorp

Knus opgezette strandhuisjes, echt midden in de natuur helemaal ontspannen. Van alles dat je nodig hebt voorzien.

✓ Vanaf 182,- per nacht

Bekijk strandhuisje
Uitgelicht strandhuisje: Strandhuisje Landal Beach Villa

Roompot Beach Villa's

Overnacht in een beach villa, gelegen op het strand. Nieuw en het hele jaar door te boeken. Met prachtig uitzicht.

✓ Vanaf 92,- per nacht

Bekijk strandhuisje
Eilandhuisjes Marker Wadden Flevoland

Eilandhuisjes Marker Wadden

Duurzame strandhuisjes, gelegen aan het water. Midden in de natuur met genoeg plek voor t/m 5 personen genieten.

✓ Vanaf 89,- per nacht

Bekijk strandhuisje

Bekijk alle strandhuisjes voor 2 personen

Populaire plaatsen

Strandhuisjes Kijkduin

Kijkduin

Op het strand van Nederland staan geen strandhuisjes voor 2 personen, daarom zal ook in Kijkduin een ruim 4 persoons voor jullie een goed, lekker ruime optie zijn.

strandhuisjes kijkduin
Strandhuisjes Hoek van Holland

Hoek van Holland

De strandhuisjes van Hoek van Holland zijn geschikt voor 4 personen, waardoor jij met 2 personen weer extra ruimte hebt. Je kunt er in alle rust en ruimte genieten.

strandhuisjes hoek van holland
Strandhuisjes Vlissingen

Vlissingen

Uitzicht op de Westerschelde en lekker ruim wanneer je er met 2 personen overnacht. De strandhuisjes zijn namelijk geschikt voor tweemaal zoveel personen. Ruim!

strandhuisjes vlissingen
Strandhuisjes Julianadorp

Julianadorp

Ook op het strand van Julianadorp bij Den Helder geen kleinere strandhuisjes dan deze. Eigenlijk voor 4 personen, maar daardoor extra ruim wanneer je er samen overnacht.

strandhuisjes julianadorp
Strandhuisjes Den Haag

Den Haag

Met 2 personen overnachten op het strand van Den Haag. Er even samen tussenuit in een ruim strandhuisje voor 4 personen. Ook voor 2 personen met 2 kinderen geschikt.

strandhuisjes Den haag
Strandhuisjes Kamperland

Kamperland

De ruimste strandhuisjes van Nederland staan in het Zeeuwse Kamperland. Je hebt er genoeg ruimte om met z’n 2en te genieten van een vakantie op het strand.

strandhuisjes Kamperland

Last minute strandhuisje huren?

Noordzee Resort Vlissingen

Zo verloopt een dag in een strandhuisje…

Met z’n 2en naar een strandhuisje. Doordat de meeste strandhuisjes geschikt zijn voor meer dan 2 personen heb je genoeg ruimte. Jouw vakantiehuisje is volledig ingericht met alles dat je nodig hebt. Zodra alle spullen op z’n plek staan is het tijd voor een frisse duik in zee, om daarna lekker op het strand te liggen. Bij minder weer is lekker uitwaaien op het strand een goede optie. In de avond wordt het rustiger en stiller op het strand. De zon gaat langzaam onder in zee.

Zodra je ‘s ochtends samen wakker wordt is het genieten. Het weidse uitzicht zorgt ervoor dat jij je tijdens het ontbijt goed zult vermaken. Vervolgens is het tijd om plannen te maken voor vandaag: ga je de omgeving verkennen, of blijf je lekker bij het strandhuisje.

Veelgestelde vragen over strandhuisjes voor 2 personen

Staan strandhuisjes écht op het strand?

Ja, strandhuisjes staan echt op het strand. Alleen op de Waddeneilanden vind je, door de regelgeving, de strandhuisjes in de duinen. Op alle andere badplaatsen in Nederland staan de strandhuisjes op het strand, direct aan zee.

Hoe is een strandhuisje ingedeeld?

Strandhuisjes bieden plek aan 4-6 personen, afhankelijk van de indeling. De meeste huisjes hebben twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed. Andere kamers hebben vaak stapelbedden. Vanuit het huisje stap je zo het strand op, om een frisse duik te nemen in de zee. Elk strandhuisje heeft een eigen badkamer met ruime douche en toilet. Elk huis is voorzien van een kachel, dus ook op mindere dagen blijft de temperatuur aangenaam. De woonkamer heeft een eetgedeelte met aangrenzend de open keuken. Elk strandhuisje heeft een uitgebreide inventaris die je van een vakantiehuisje mag verwachten.

Hoe duur is een strandhuisje huren?

Afhankelijk van de ligging en de faciliteiten huur je een strandhuisje vanaf ongeveer 100 euro per nacht. Het hoogseizoen, zoals de mei- en zomervakantie, zijn doorgaans duurder dan het laagseizoen.

In welke periode kan ik een strandhuisje boeken?

De meeste strandhuisjes worden elk jaar eind maart of begin april opgebouwd, en eind oktober weer afgebroken. Dat betekent dat de huisjes zowel in het voor-, hoog- en naseizoen gehuurd kunnen worden. In de wintermaanden gaan de weer huisjes van het strand af, onder meer vanwege de grotere kans op storm in deze periode. Er zijn echter twee plekken in Nederland waar de strandhuisjes het hele jaar door blijven staan: in Hoek van Holland en in het Zeeuwse Kamperland.