Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje in de carnavalsvakantie, voorjaarsvakantie of krokusvakantie

Geniet optimaal van je voorjaarsvakantie door te logeren in een vakantiehuisje. Dit is niet alleen veel voordeliger dan een hotel, maar ook nog eens een stuk gezelliger!

✓ Vanaf 35 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in de voorjaarsvakantie

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in de vakantie

De krokusvakantie is natuurlijk de ideale periode om lekker op vakantie te gaan. Het is al lekker weer en het is nog niet zo duur als in de zomervakantie. Logisch dus dat jij lekker op vakantie wil! Op vakantie gaan wordt nog relaxter wanneer je verblijft in een vakantiehuisje. Deze zijn vaak namelijk een stuk goedkoper dan een hotel en daarnaast heb je ook nog eens veel meer ruimte. Bovendien heb je alles binnen handbereik wat je maar nodig hebt! Een eigen keuken en zelfs een woonkamer om ‘s avonds gezellig met zijn allen te zitten. Er zijn geen hotelregels en bepaalde tijdstippen waar je je aan moet houden, waardoor je kunt eten wat je maar wil en op elk moment van de dag.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in de krokusvakantie

In de ochtend word je helemaal uitgerust wakker en wil je eigenlijk meteen naar buiten, het voorjaarszonnetje in. Eerst even douchen en een lekker ontbijtje maken in de keuken. Als het warm genoeg is, kun je deze lekker buiten opeten. Vervolgens gaan jullie in de ochtend naar een museum in de buurt die een interessante tentoonstelling heeft. Voor de lunch ga je weer terug naar het huisje, die je nu echt lekker in het zonnetje op kunt eten. De rest van de middag gaan jullie naar een nationaal park in de buurt om hier lekker te wandelen of te fietsen. Wanneer jullie dan klaar zijn met de route, gaan jullie snel langs de supermarkt om wat boodschappen te doen voor het avondeten. Een heerlijke risotto staat er op het menu en die maak je helemaal zelf in de keuken van je vakantiehuisje. De rest van de avond zitten jullie samen in het huisje te kletsen onder het genot van een drankje en een hapje.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes

Hoe is een vakantiehuisje in de vakantie ingericht?

In het vakantiehuisje dat je huurt vind je alles wat je nodig hebt: een slaapgedeelte, een badkamer, een keuken en ook een woonkamer. Met een beetje geluk heb je ook nog een hottub bij je huisje zodat je hier ‘s avonds lekker op kunt warmen.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Het fijne aan het huren een vakantiehuisje is dat alles er al is en dat je dus niks mee hoeft te nemen. Wel kan het zo zijn dat er geen beddengoed of handdoeken zijn en dat je deze dus zelf mee moet nemen. Vergeet daarnaast natuurlijk ook niet om je kleding en toiletspullen mee te nemen.

Wat kost een vakantiehuisje boeken in de vakantie?

Het boeken van een vakantiehuisje is in de voorjaarsvakantie, krokusvakantie en carnavalsvakantie nog niet zo duur als in het hoogseizoen. Je vindt al een vakantiehuisje voor €35,- per nacht.