Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Herfstvakantie

Geniet van een prachtige herfstvakantie in je eigen vakantiehuisje. Ga voor een mooie herfstwandeling, bezoek een stad of ga lekker naar de sauna.

✓ Vanaf 30 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in de herfstvakantie

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in de herfstvakantie

De herfstvakantie is een heerlijke periode om er even tussenuit te gaan. De zomer is net achter de rug en de feestdagen komen er alweer bijna aan. Een eigen vakantiehuisje kan heerlijk zijn om helemaal tot rust te komen. Daarnaast heeft een vakantiehuisje heel veel voordelen. Zo is het veel gemakkelijker en ruimer ten opzichte van een tent. Vaak is het ook groter dan een hotelkamer. Bovendien is een vakantiehuisje veel goedkoper en authentieker. Doordat je je in huiselijke sferen bevindt, kun je helemaal ontspannen en echt je eigen ding doen. Daarnaast hoef je geen rekening te houden met buren die aan de andere kant van de muur slapen of vaste tijden waarop je kunt eten. Een vakantiehuisje huren is dus de ideale manier om er even tussenuit te gaan in de herfstvakantie!

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in de herfstvakantie

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in de herfstvakantie

‘s Ochtends word je wakker in je vakantiehuisje en terwijl je naar buiten kijkt, vallen de bladeren op de grond. Snel ga je naar de keuken om een lekker warm ontbijtje te maken en een flinke kop koffie te zetten. Na het ontbijt gaan jullie de deur uit voor een mooie ochtendwandeling door het bos of door de stad. Als jullie dan weer terug komen bij het huisje, kunnen jullie uitgebreid gaan lunchen. De rest van de middag brengen jullie door in het museum, waar er een hele interessante tentoonstelling te zien is. Daarna kunnen jullie gaan uit eten, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een flinke maaltijd koken in het vakantiehuisje. Je hebt niet voor niets een eigen keuken! ‘s Avonds kun je dan onder het genot van een drankje of een warme kop chocomelk samen kletsen en spelletjes spelen.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in de herfstvakantie

Hoe is een vakantiehuisje in de herfstvakantie ingericht?

In je vakantiehuisje vind je alles wat je maar nodig hebt: een slaapgedeelte, een badkamer, een keuken en een woonkamer. Hoe groter en hoe luxer het huisje is, hoe meer geld je ook betaalt om er per nacht te kunnen logeren.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Het fijne aan een vakantiehuisje is dat je in principe niet zoveel mee hoeft te nemen, omdat de meeste spullen daar al aanwezig zijn. Het huisje is namelijk volledig ingericht. Wel kan het zo zijn dat je zelf nog beddengoed of handdoeken mee moet nemen, maar dit staat dan altijd aangegeven. Uiteraard moet je ook niet vergeten om je kleding en toiletspullen mee te nemen!

Wat kost een vakantiehuisje boeken in de herfstvakantie?

Het boeken van een vakantiehuisje is in de herfstvakantie gelukkig iets goedkoper, omdat je niet meer in het hoogseizoen zit. Daarom kost het huren van een vakantiehuisje maar zo’n €30,- per nacht.