Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje in het bos

Wat is er nou beter dan een overnachting in een vakantiehuisje die midden in het bos staat? Zonder je even af van de buitenwereld en kom helemaal tot rust.

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in het bos

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in het bos

Als je een paar dagen weg gaat, wil je natuurlijk helemaal tot rust komen. En hoe kan dat nou beter dan lekker in het bos te slapen? Dit hoeft helemaal niet in een tent, maar kan ook gewoon in een vakantiehuisje. Bovendien is een tent veel fijner, want daar heb je veel meer ruimte. Je ligt ook een stuk warmer en je hoeft minder rekening houden met anderen, omdat je in je eigen huisje zit. Door de huiselijke sfeer kun je ook echt helemaal ontspannen en echt tot rust komen. Vanuit het vakantiehuisje kun je dan de rest van het bos helemaal ontdekken.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in het bos

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in het bos

‘s Ochtends word je wakker en het eerst dat je hoort is het gefluit van de vogeltjes. Meteen weer je weer dat je niet thuis bent, maar in een vakantiehuisje in het bos. Gelukkig hebben jullie de dag ervoor al boodschappen gedaan, waardoor je een lekker ontbijtje kunt maken in de keuken. Na het ontbijt trekken jullie je wandelschoenen aan voor een flinke wandeling door het bos. Op de terugweg van deze wandeling stoppen jullie bij een klein restaurantje om eventjes te lunchen. Daarna pakken jullie de auto om richting het dorpje te gaan. Hier doen jullie boodschappen voor die avond. Geen flinke maaltijd, maar gewoon meerdere kleine hapjes om van te genieten samen met een drankje. Als jullie dan weer terug in jullie vakantiehuisje komen, zetten jullie de kachel aan zodat het lekker warm wordt in het huisje. De rest van de dag is gevuld met spelletjes spelen, lekkere hapjes eten en borrelen totdat jullie ‘s avonds laat naar bed gaan.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in het bos

Hoe is een vakantiehuisje in het bos ingericht?

De inrichting van het huisje verschilt natuurlijk per vakantiehuisje. Je hebt in ieder geval minstens één slaapkamer, een keuken, een badkamer en een woonkamer. Er zijn ook vakantiehuisjes in het bos die niet op de grond staan, maar in de bomen zijn gebouwd als een soort boomhut. Dit zorgt voor een extra leuke ervaring tijdens je weekendje weg.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Het fijne van het huren van een vakantiehuisje in het bos, is dat je niet nog veel spulletjes mee hoeft te nemen. Alles wat je nodig zult hebben, is daar namelijk al aanwezig! Wel is het natuurlijk belangrijk om je kleding en toiletspullen mee te nemen. Vergeet vooral ook niet om stevige wandelschoenen mee te nemen voor een mooie boswandeling!

Wat kost een vakantiehuisje boeken in het bos?

Het is helemaal niet zo duur om een vakantiehuisje te boeken in het bos. Deze zijn namelijk al beschikbaar vanaf €40,- per nacht. Over het algemeen geldt wel dat hoe groter het huisje is, hoe meer je per nacht betaalt om er te kunnen slapen.