Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Kerstvakantie

Geniet optimaal van je kerstvakantie door te logeren in een vakantiehuisje. Dit is meestal voordeliger en ook nog eens een stuk gezelliger!

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in de kerstvakantie

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in de kerstvakantie

De kerstvakantie is de ideale periode om er even lekker tussenuit te gaan. De zomervakantie is alweer een tijdje geleden en je hebt wel behoefte aan eventjes wat rust en ontspanning. Zoek je een warm land op om even van de kou te ontsnappen, of ga je juist naar een koud gebied om te wintersporten? Hoe dan ook, je vakantie is pas echt compleet wanneer je verblijft in een vakantiehuisje. Dit is niet alleen veel handiger en meer ontspannen, maar ook nog eens veel goedkoper dan een hotel! Bovendien heb je hier vaak ook meer ruimte dan in een hotel. Door de persoonlijke beleving van een eigen vakantiehuisje kun je vaak meer genieten van je vakantie dan wanneer je in een hotel verblijft.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in de kerstvakantie

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in de kerstvakantie

In de ochtend word je wakker onder je dikke dekens en spring je gauw onder de warme douche. Vervolgens maak je een lekker stevig ontbijtje om de rest van de ochtend door te komen. Na een mooie wandeling  door de sneeuw kom je weer terug bij het huisje voor de lunch. Ook deze kun je helemaal zelf maken in je eigen keuken! De rest van de dag ga je naar de wellness om lekker tot rust te komen en helemaal op te warmen. ‘s Avonds kies je er ook voor om je lekker in de watten te laten leggen door hier uitgebreid te dineren. De rest van de avond breng je echter wel in je vakantiehuisje door, onder een dekentje voor de haardvuur en met een lekkere fles wijn en wat hapjes. 

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in de kerstvakantie

Hoe is een vakantiehuisje in de kerstvakantie ingericht?

In je vakantiehuisje vind je alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf: een slaapgedeelte, een badkamer, een keuken en een woonkamer. Hoe groter en hoe luxer het huisje is, hoe meer geld je meestal dan ook betaalt om er te kunnen logeren.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Het fijne aan een vakantiehuisje is dat je eigenlijk niet zoveel mee hoeft te nemen, omdat de meeste spullen al in het huisje aanwezig zijn. Het is namelijk volledig ingericht en heeft dus ook alle spullen die je nodig hebt in het dagelijks leven. Wel kan het zo zijn dat je zelf nog beddengoed of handdoeken mee moet nemen en uiteraard moet je ook niet vergeten om je kleding en toiletspullen mee te nemen!

Wat kost een vakantiehuisje boeken in de kerstvakantie?

Het boeken van een vakantiehuisje is in de kerstvakantie is gelukkig iets goedkoper dan in de zomer. Daarom kost het huren van een vakantiehuisje maar zo’n €40,- per nacht in deze periode.