Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Meivakantie

Geniet optimaal van je meivakantie door te verblijven in een vakantiehuisje. Dit is niet alleen veel voordeliger dan een hotel, maar ook nog eens een stuk gezelliger en ruimer!

✓ Vanaf 35 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in de meivakantie

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in de meivakantie

De meivakantie is een heerlijke periode om op vakantie te gaan. Het is niet meer koud, maar ook zeker niet te heet, wat soms wel zo is in de zomervakantie. Het is dan ook niet gek dat jij heel graag op vakantie wil gaan in de meivakantie! Je vakantie wordt nog een stuk leuker wanneer je er voor kiest om te logeren in een vakantiehuisje. Hierdoor heb je namelijk veel meer ruimte dan wanneer je in een hotelkamer zit en bovendien is het ook nog een stuk voordeliger. Daarnaast is een huisje ideaal wanneer je met meerdere mensen bent of met je familie. Alles wat je maar nodig kan hebben, heb je gewoon binnen handbereik. Je kunt je eigen maaltijden koken en deze eten wanneer je maar wil. Je hoeft je dus niet te houden aan regels of tijdstippen van iemand anders. Heerlijk dus, zo’n vakantiehuisje!

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in de meivakantie

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in de meivakantie

In de ochtend word je helemaal uitgerust wakker en wil je eigenlijk meteen naar buiten, het zonnetje in. Eerst ga je snel nog even een ontbijtje maken. Met je smoothie bowl zit jij dan lekker buiten te genieten en om je heen te kijken. Na dit ontbijtje ga je even hardlopen door de mooie natuur rondom je huisje. Als je terugkomt, kun je nog even snel douchen voordat je de lunch gaat maken. Hier kunnen jullie samen buiten van genieten in de zon. De rest van de dag gaan jullie lekker naar de dichtstbijzijnde stad om deze te ontdekken. Je loopt langs de terrasjes af, gaat een beetje winkelen en haalt een ijsje bij de ijscoboer. Teruggekomen in jullie vakantiehuisje, gaat de barbecue aan en eet iedereen zijn buikje rond. De buren, die jullie inmiddels goed kennen, zijn ook aangeschoven. Zij hebben nog wat marshmallows liggen die jullie kunnen roosteren boven de barbecue. De rest van de avond kunnen jullie gezellig samen kletsen onder het genot van een drankje en een hapje.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in de meivakantie

Hoe is een vakantiehuisje in de meivakantie ingericht?

In het vakantiehuisje dat je huurt heb je een slaapgedeelte, een badkamer, een keuken en ook een woonkamer. Met een beetje geluk heb je ook nog een zwembad bij je huisje waar je lekker in kunt zwemmen als het warm is.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Het fijne aan het huren een vakantiehuisje is dat alles er al is en dat je dus niks mee hoeft te nemen, afgezien van je kleding en toiletspullen natuurlijk. Ook kan het zo zijn dat er geen beddengoed of handdoeken zijn en dat je deze dus zelf mee moet nemen, maar dit staat altijd aangegeven wanneer je het huisje boekt.

Wat kost een vakantiehuisje boeken in de meivakantie?

Het boeken van een vakantiehuisje is in de meivakantie gelukkig nog niet zo duur als in het hoogseizoen. Je vindt dan ook al een vakantiehuisje voor €35,- per nacht!