Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje met de hond

Neem je hond gezellig mee op vakantie. Verblijf allemaal samen in een vakantiehuisje om even helemaal tot rust te komen.

✓ Vanaf 30 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje met je hond

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje met de hond

Op vakantie gaan is natuurlijk het fijnste wat er is, maar als je je hond mee kan nemen is het nog veel fijner. Gelukkig zijn er genoeg vakantiehuisjes waarbij het mogelijk is dat je je hond gezellig mee neemt. Het is tenslotte niet zomaar een huisdier, maar onderdeel van het gezin. Een vakantiehuisje is om nog meer redenen een hele fijne optie wanneer je er een paar dagen tussenuit gaat. Doordat je echt in een huisje zit, kun je ook helemaal jezelf zijn en tot rust komen. Je hoeft je niet te houden aan tijdstippen en regels van hotels. Zo kun je gewoon zelf je eten koken en eten wanneer jij dat wil. Bovendien is een vakantiehuisje erg voordelig om te verblijven.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes met de hond

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje met de hond erbij

In de ochtend word je wakker en terwijl je een kop koffie zet, laat je de hond even buiten zodat hij naar de wc kan. De hele ochtend blijven jullie lekker in het huisje. Om de beurt stapt iemand onder de douche en de rest doet lekker rustig aan. Een ontbijtje maken, een boekje lezen op de bank of gewoon even met de hond spelen. Zodra het lunchtijd is, staat er een hele uitgebreide lunch op tafel. Als deze op is, maken jullie een flinke wandeling door de natuur in de omgeving van het vakantiehuisje. De hond geniet hier natuurlijk extra veel van en rent steeds voor jullie uit. Aan het einde van de middag komen jullie weer terug bij het huisje, waar de hond uitgeput in zijn mand valt en zijn ogen dicht doet. Omdat niemand echt zin heeft om te koken, rijdt iemand naar de dichtstbijzijnde pizzeria om voor iedereen een lekkere pizza te halen. De rest van de avond brengen jullie door in het huisje en spelen jullie wat spelletjes of kijken jullie een film.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes met de hond

Hoe is een vakantiehuisje ingericht (honden toegestaan)?

Elk vakantiehuisje is natuurlijk anders ingericht, maar ze zijn wel allemaal voorzien van minstens één slaapkamer, een keuken en een badkamer. Vaak zit er ook nog een woonkamer bij, maar dit is niet altijd zo.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Behalve je kleding en je toiletspullen hoef je in principe niet zoveel mee te nemen naar het vakantiehuisje. Het huisje is namelijk helemaal ingericht waardoor hier alles is wat je nodig zult hebben. Wel is het leuk om wat spelletjes mee te nemen en vergeet natuurlijk ook niet om de spullen voor je hond mee te nemen! 

Wat kost een vakantiehuisje boeken met hond?

Het boeken van een vakantiehuisje hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Vaak is het zelfs goedkoper dan een hotel! Je kunt al een vakantiehuisje vinden voor zo’n €30,- per nacht.