Vakantiehuisje Landal

Vakantiehuisje Zomervakantie

Geniet optimaal van je zomervakantie door te logeren in een vakantiehuisje. Dit is meestal veel voordeliger dan een hotel en ook nog eens een stuk gezelliger!

✓ Vanaf 40 euro per nacht
✓ Samen genieten in een vakantiehuisje in de zomervakantie

Bekijk alle vakantiehuisjes

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Vakantiehuisje

Er even tussenuit in een vakantiehuisje in de zomervakantie

De zomervakantie is natuurlijk de ideale periode om lekker op vakantie te gaan. Het is lekker weer, iedereen is vrij en gaat er op uit. Logisch dus dat jij dat ook wil! Even helemaal tot rust komen en niets hoeven te doen. Dit zal nog veel beter lukken wanneer je logeert in een vakantiehuisje. Het is veel goedkoper, je hebt er veel meer ruimte en bovendien hoef je niet te luisteren naar bepaalde regels of je te houden aan bepaalde tijdstippen. Je kunt gewoon eten wat jij wil en op elk moment van de dag, heerlijk! Door de huiselijke sfeer van een eigen vakantiehuisje kun je vaak meer genieten van je vakantie dan wanneer je in een hotel slaapt.

Uitgelichte vakantiehuisjes

Uitgelichte vakantiehuisjes

Landal De Lommerbergen

Vakantiehuisje op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen en volop vermaak voor jou én de kids.

✓ Vanaf 44,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In de prachtige omgeving van Zeeland ligt dit vakantiehuisje in de duinen. Dichtbij het strand even heerlijk uitwaaien.

✓ Vanaf 49,50 per nacht

Bekijk vakantiehuisje
Uitgelichte vakantiehuisjes

Center Parcs Park Zandvoort

In de duinen rondom Zandvoort zijn Circuit Park Zandvoort en het centrum om de hoek. Aan het strand, vertier én in de natuur.

✓ Vanaf 99,- per nacht

Bekijk vakantiehuisje

Bekijk alle vakantiehuisjes in de zomervakantie

Dag in een vakantiehuisje

Zo verloopt een dag in een vakantiehuisje in de zomervakantie

In de ochtend word je wakker en wil je eigenlijk meteen naar buiten, de zon in. Eerst maak je nog een licht ontbijtje in de keuken en hier geniet je van terwijl je buiten in het zonnetje opwarmt. Na dit ontbijt ga je even het meest dichtstbijzijnde stadje in met de rest van het gezelschap om wat rond te kijken en te winkelen. Jullie zijn weer terug rond lunchtijd waar jullie genieten van een heerlijk uitgebreide lunch. Zelf gemaakt in jullie keukentje natuurlijk! De rest van de middag is het hartstikke mooi weer en dus gaan jullie allemaal richting het strand. Aan het einde van de middag gaan er een paar man boodschappen doen zodat jullie allemaal samen kunnen barbecueën. Als al het eten op is, komt het toetje: lekker marshmallows roosteren boven het vuur. De rest van de avond zitten jullie samen buiten te kletsen, spelletjes te spelen en gezellig wat te drinken.

Veelgestelde vragen over vakantiehuisjes in de zomervakantie

Hoe is een vakantiehuisje in de zomervakantie ingericht?

In je huisje vind je alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie: een slaapgedeelte, een badkamer, een keuken en een woonkamer. Met een beetje geluk heb je ook nog een zwembad bij je huisje zodat je hier afkoeling kunt zoeken op de hete momenten.

Wat moet ik meenemen naar een vakantiehuisje?

Het fijne aan een vakantiehuisje is dat je niks mee hoeft te nemen, omdat de meeste spullen al in het huisje aanwezig zijn. Wel kan het zo zijn dat je nog beddengoed of handdoeken mee moet nemen en natuurlijk moet je je kleding en toiletspullen niet vergeten! Daarnaast is het ook wel leuk om een luchtbedje voor op het water mee te nemen

Wat kost een vakantiehuisje boeken in de zomervakantie?

Het boeken van een vakantiehuisje is in de zomervakantie hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Als je even goed zoekt, dan kom je uit bij huisjes met een huurprijs van €40,- per nacht.