Boomhut overnachting

Boomhut overnachting Flevoland

Midden in de natuur overnachten in een boomhut. Volledig van hout en met een prachtig uitzicht. Een boomhut overnachting kan in Flevoland: centraal gelegen dichtbij tal van activiteiten.

✓ Vanaf 77,50 euro per nacht
✓ Midden in de natuur

Bekijk alle boomhutten

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Genieten in het bos in een boomhut in Flevoland

Nederland telt inmiddels twaalf provincies waarbij Flevoland hier als laatste bijkwam. Reden genoeg om een bezoekje te brengen aan deze prachtige provincie. Hier hoort natuurlijk wel een fijne overnachting bij. Wil je iets unieks dan kies je voor een boomhut overnachting midden in de natuur. De boomhut bevindt zich in de bossen waardoor je even geniet van alle rust en kalmte. Het kan soms fijn zijn om even weg te zijn van de alledaagse drukte en daarom kies je voor een overnachting in de bossen. Een boomhut staat midden in de natuur en beschikt over de nodige luxe, zoals twee slaapkamers, een keuken, eethoek en een badkamer met douche. In de omgeving van Flevoland is ook genoeg te ontdekken, zoals de Oostvaardersplassen of het Waterloopbos. Er zijn verschillende boomhutten in Flevoland waardoor je altijd wel in een passende omgeving terechtkomt. Heb je eenmaal een leuke boomhut gevonden dan is het alleen een kwestie van boeken.

Uitgelichte boomhutten

Boomhut overnachting in Drenthe, Ruinen

Boomhut op een vakantiepark

De charmes van een boomhut met de faciliteiten van een vakantiepark. Dat kan in deze rijk uitgeruste boomhut in het bos.

✓ Vanaf 77,50 per nacht

Bekijk boomhut
Boomhut overnachting in Friesland

Slapen in een boomhut in Friesland

Kijk in drie richtingen over het Friese landschap vanuit deze ecologisch gebouwde, goed geisoleerde boomhut.

✓ Vanaf 79,- per nacht

Bekijk boomhut
Luxe boomhut overnachting in Drenthe

Luxe boomhut overnachting

Luxe overnachten in een boomhut? Dan moet je in deze volledig ingerichte boomhut in Drenthe zijn. Van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 95,- per nacht

Bekijk boomhut

Bekijk alle boomhutten

Andere provincies

Boomhut overnachting

Zo verloopt een dag in een boomhut…

Het fijne aan een boomhut overnachting in Flevoland is dat je midden in de natuur bent. Geniet van de eerste zonnestralen of luister naar het geluid van bijzondere vogels. Zo start je de dag meteen goed en heb je energie om vanalles te ondernemen. Ben je met het gezin op pad, breng dan eens een bezoek aan het pretpark Walibi Holland of ga naar Nationaal Luchtvaart-themapark Aviodrome. 

Je kunt ook een heerlijke wandel- of fietstocht maken door het landschap van Flevoland. Stop onderweg voor een heerlijke picknick. Een fijne wandelroute is bijvoorbeeld rondom Almere bij de Almeerder Bossen en de Lepelaarplassen. Daarnaast kun je ook de stad Harderwijk bezoeken, die bekend staat om het Dolfinarium. In de zomer kun je heerlijk liggen op het stadsstrand of je kunt kiezen voor een leuke stadswandeling.

Veelgestelde vragen over boomhutten

Staan boomhutten in Flevoland écht in het bos?

Elke boomhut in Flevoland heeft zijn eigen charme en daardoor is het een leuke manier van overnachten. Je voelt je helemaal een met de natuur doordat je bent omgeven door bos. Er is geen betere manier om tot rust te komen.

Hoe is een boomhut ingedeeld?

De boomhut in Flevoland is ruim opgezet, zodat er plek is voor maximaal zes personen. Je ondervindt de luxe van thuis omdat er meestal twee slaapkamers zijn. De eerste is uitgerust met een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer heeft een stapelbed. Ideaal voor een gezin. Daarnaast heeft de boomhut ook een badkamer met een fijne douche en een goed uitgeruste keuken. Zo geniet je van een maaltijd of een leuk spelletje in de eethoek. In alle seizoenen ontdek je de charme van een overnachting in een boomhut en dat maakt het zo uniek om voor deze mogelijkheid te kiezen.

Wat kost een boomhut overnachting in Flevoland?

Overnachten in een boomhut staat voor avontuur en authenticiteit zodat je je altijd op je gemak voelt. Elke boomhut is verschillend en dat maakt het zo leuk om meerdere keren voor een overnachting te kiezen. Je betaalt ongeveer 100 euro per nacht voor een boomhut overnachting in Flevoland.

Waar liggen de vakantiehuisjes in Flevoland?

De huisjes die je kunt huren liggen verdeeld door heel Flevoland. Je kunt dus zelf kiezen of je vlakbij een stad verblijft of juist midden in de natuur.

Welke activiteiten zijn er in Flevoland?

Er zijn in Flevoland heel veel leuke activiteiten die je kunt ondernemen, van een dagje naar een pretpark tot een mooie wandeling in een natuurgebied.

Welke bezienswaardigheden zijn er in Flevoland?

De historische gebouwen in kleine dorpjes en de tulpenvelden zijn prachtige bezienswaardigheden die je in Flevoland vindt.