Boomhut overnachting

Boomhut overnachting Brabant

Midden in de natuur overnachten in een boomhut. Volledig van hout en met een prachtig uitzicht. Een boomhut overnachting kan in Noord-Brabant: een uitgestrekte provincie met veel natuur.

✓ Vanaf 77,50 euro per nacht
✓ Midden in de natuur

Bekijk alle boomhutten

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Genieten in het bos in een boomhut in Noord-Brabant

Een paar nachtjes weg van huis is altijd leuk en spannend om te ondernemen. Wil je eens iets anders dan een hotel, caravan of tent, dan is het leuk om te kiezen voor een boomhut overnachting in de bourgondische provincie Brabant. Het voordeel is dat je midden in de natuur zit en even weg bent van alle drukte van het dagelijkse leven. Kom heerlijk tot rust in een omgeving met fluitende vogels en het zachte geruis van de wind door de bomen. Elke boomhut is uniek en daarom ben je ervan verzekerd dat je een leuke vakantie tegemoet gaat. Wanneer je kiest voor een boomhut overnachting in Brabant ben je gegarandeerd van een fijne plek om tot rust te komen. Elke boomhut beschikt over een ruim uitgeruste keuken, slaapkamer en badkamer. Zo heb je toch de nodige luxe van thuis, maar de rust van de natuur.

Uitgelichte boomhutten

Boomhut overnachting in Drenthe, Ruinen

Boomhut op een vakantiepark

De charmes van een boomhut met de faciliteiten van een vakantiepark. Dat kan in deze rijk uitgeruste boomhut in het bos.

✓ Vanaf 77,50 per nacht

Bekijk boomhut
Boomhut overnachting in Friesland

Slapen in een boomhut in Friesland

Kijk in drie richtingen over het Friese landschap vanuit deze ecologisch gebouwde, goed geisoleerde boomhut.

✓ Vanaf 79,- per nacht

Bekijk boomhut
Luxe boomhut overnachting in Drenthe

Luxe boomhut overnachting

Luxe overnachten in een boomhut? Dan moet je in deze volledig ingerichte boomhut in Drenthe zijn. Van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 95,- per nacht

Bekijk boomhut

Bekijk alle boomhutten

Andere provincies

Boomhut overnachting

Zo verloopt een dag in een boomhut…

Ben je samen met de kinderen op pad, dan kunnen ze heerlijk ravotten in de natuur of bij een nabijgelegen speelterrein. Heb je een boomhut in de buurt van de Biesbosch dan is het aan te raden om hier een heerlijke boottocht te maken. Of kies voor een heerlijke picknick op een van de grasvelden. Misschien spot je wel een aantal prachtige vogels. Plezier gegarandeerd!

Ben je samen met je partner op pad, dan kun je kiezen voor een heerlijke wandeling. Er zijn genoeg routes te vinden die je langs de meest prachtige natuurgebieden leiden. Neem een heerlijk lunchpakketje mee voor onderweg en geniet van jullie samenzijn. Het is ook mogelijk om een fietstocht te maken. Kies voor een van de vele routes die je door Brabant vervoeren en ontdek de parels die deze provincie te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over boomhutten

Staan boomhutten in Brabant écht in het bos?

Alle boomhutten staan écht in het bos. Zo waan je je in een prachtige beboste omgeving en kom je helemaal tot rust. Ontdek verschillende soorten planten of luister aandachtig naar het geluid van de vogels.

Hoe is een boomhut ingedeeld?

In onze comfortabele boomhutten vind je een goed uitgeruste keuken met aangrenzende zithoek. Zo kun je tegelijkertijd gezellig koken en kletsen met het gezelschap. Daarnaast is er ook een ruime badkamer aanwezig met douche. De meeste boomhutten beschikken over twee slaapkamers, waarvan een met tweepersoonsbed en de ander met een stapelbed. Leuk voor de kinderen! In de winter kun je de verwarming aanzetten zodat je niet in de kou hoeft te zitten. De grootte van de boomhut zelf hangt echter wel af met hoeveel personen je gaat overnachten. Waar je ook overnacht in Brabant, er is altijd een geschikte boomhut te vinden die aansluit bij een heerlijke vakantie.

Hoe duur is een boomhut overnachting?

Wil je graag een boomhut overnachting boeken dan betaal je in het hoogseizoen meestal net iets meer dan in het laagseizoen. Zo betaal je ongeveer per nacht 100 euro. Een nachtje slapen in een boomhut is erg uniek en zeker leuk om naartoe te gaan met het gezin.