Boomhut overnachting

Boomhut overnachting Groningen

Midden in de natuur overnachten in een boomhut. Volledig van hout en met een prachtig uitzicht. Een boomhut overnachting kan in Groningen, dichtbij de stad of midden in de natuur.

✓ Vanaf 77,50 euro per nacht
✓ Midden in de natuur

Bekijk alle boomhutten

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Genieten in het bos in een boomhut in Groningen

Voor de mensen die nog nooit in de provincie Groningen zijn geweest ligt er heel wat avontuur te wachten. Wil je er graag even tussenuit, dan is het heerlijk om te kiezen voor een originele overnachting midden in het bos. Ga samen met het gezin of met je partner voor een boomhut overnachting en geniet van alle rust om je heen in deze mooie provincie. Word wakker met de fluitende vogels en geniet van een heerlijk drankje bij de ondergaande zon. De kinderen kunnen heerlijk ravotten in de natuur. Ook is het mogelijk om samen eropuit te gaan en te kiezen voor een leuke activiteit in de omgeving. Je bent in ieder geval verzekerd van een fijne plek om je vakantie te beginnen. Een boomhut bestaat namelijk uit een keuken, eethoek, badkamer en meestal twee slaapkamers. Of je nu dicht bij de zee zit of midden in de provincie, er is vast en zeker een boomhut die aansluit bij jouw wensen.

Uitgelichte boomhutten

Boomhut overnachting in Drenthe, Ruinen

Boomhut op een vakantiepark

De charmes van een boomhut met de faciliteiten van een vakantiepark. Dat kan in deze rijk uitgeruste boomhut in het bos.

✓ Vanaf 77,50 per nacht

Bekijk boomhut
Boomhut overnachting in Friesland

Slapen in een boomhut in Friesland

Kijk in drie richtingen over het Friese landschap vanuit deze ecologisch gebouwde, goed geisoleerde boomhut.

✓ Vanaf 79,- per nacht

Bekijk boomhut
Luxe boomhut overnachting in Drenthe

Luxe boomhut overnachting

Luxe overnachten in een boomhut? Dan moet je in deze volledig ingerichte boomhut in Drenthe zijn. Van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 95,- per nacht

Bekijk boomhut

Bekijk alle boomhutten

Andere provincies

Boomhut overnachting

Zo verloopt een dag in een boomhut…

Of je er nu voor kiest om in de boomhut een heerlijke maaltijd voor te bereiden of dat je gezellig uit eten gaat, het is allemaal mogelijk. De boomhut beschikt in ieder geval over een ruim uitgeruste keuken, zodat jij je helemaal kunt uitleven. In de avond geniet je van de ondergaande zon en van de rust die het bos uitstraalt. 

De volgende dag is het tijd om op pad te gaan voor een van de vele activiteiten die Groningen te bieden heeft. Mocht het een beetje regenachtig zijn dan kun je een museum bezoeken, zoals het Groninger museum. Maar ook bij prachtig weer is er genoeg te doen. Met het gezin kun je naar familiepark Nienoord of met je partner kun je romantisch naar het Zuidlaardermeer.

Veelgestelde vragen over boomhutten

Staan boomhutten in Groningen écht in het bos?

De boomhutten in Groningen staan altijd in het bos waardoor je geniet van alle kalmte en de prachtige natuur die deze provincie te bieden heeft. Maak een heerlijke ochtendwandeling of geniet van de prachtig gekleurde bladeren in de herfst.

Hoe is een boomhut ingedeeld?

Waar je ook in Groningen kiest voor een boomhut, er is altijd genoeg plaats voor jou en je partner en/of het gezin. Je bent meestal verzekerd van twee slaapkamers en een badkamer met douche. Na een heerlijke wandeling of activiteit kun je dan onder het water springen om je weer helemaal fris en fruitig te voelen. Daarna kun je een heerlijke maaltijd voorbereiden in de ruim uitgeruste keuken en ervan genieten in de comfortabele eethoek. Elke boomhut is anders en daarom is het altijd even kijken naar welke het beste bij je past. Je bent in ieder geval verzekerd van een heerlijke en unieke overnachting. Niet veel mensen kunnen namelijk zeggen dat ze geslapen hebben in een boomhut!

Wat kost een boomhut overnachting in Groningen?

Wil je graag overnachten in een boomhut dan is het afhankelijk van de ligging en de faciliteiten hoeveel je betaalt, maar meestal rond de 100 euro per nacht. Daarnaast speelt het hoog- en laagseizoen ook een rol.