Boomhut overnachting

Boomhut overnachting Overijssel

Midden in de natuur overnachten in een boomhut. Volledig van hout en met een prachtig uitzicht. Een boomhut overnachting kan in Overijssel: midden in de natuur. In het vlakke Overijssel.

✓ Vanaf 77,50 euro per nacht
✓ Midden in de natuur

Bekijk alle boomhutten

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Genieten in het bos in een boomhut in Overijssel

Een overnachting ergens anders dan thuis is een ideale gelegenheid om even bij te komen van alle dagelijkse drukte. Wil je graag een bijzondere en unieke overnachting, kies dan voor een nachtje weg in een boomhut in Overijssel. In het midden van de natuur en de rust geniet je van je vakantie. Word heerlijk wakker met de eerste zonnestralen die door de bladeren glippen of van het rustgevende geluid van tsjilpende vogels. De boomhut zelf beschikt over voldoende ruimte zodat je er ook heen kunt met het gezin. De kinderen leven zich heerlijk uit in de natuur en jij kunt even helemaal tot rust komen met een goed boek. Maak ook kennis met de provincie Overijssel en geniet van alles wat er op je pad komt. Er zijn genoeg activiteiten te doen of geniet van een heerlijke wandel- of fietstocht. Je zult je in ieder geval geen moment vervelen!

Uitgelichte boomhutten

Boomhut overnachting in Drenthe, Ruinen

Boomhut op een vakantiepark

De charmes van een boomhut met de faciliteiten van een vakantiepark. Dat kan in deze rijk uitgeruste boomhut in het bos.

✓ Vanaf 77,50 per nacht

Bekijk boomhut
Boomhut overnachting in Friesland

Slapen in een boomhut in Friesland

Kijk in drie richtingen over het Friese landschap vanuit deze ecologisch gebouwde, goed geisoleerde boomhut.

✓ Vanaf 79,- per nacht

Bekijk boomhut
Luxe boomhut overnachting in Drenthe

Luxe boomhut overnachting

Luxe overnachten in een boomhut? Dan moet je in deze volledig ingerichte boomhut in Drenthe zijn. Van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 95,- per nacht

Bekijk boomhut

Bekijk alle boomhutten

Andere provincies

Boomhut overnachting

Zo verloopt een dag in een boomhut…

Of je nu vooraf activiteiten bedenkt of dat je spontaan op de dag zelf beslist waar je heen gaat, er is genoeg te doen. Voor de kinderen is Dinoland of het Bonami SpelComputer museum in Zwolle erg leuk. Maar je kunt natuurlijk ook de prachtige natuur ontdekken, zoals in Nationaal park Weerribben-Wieden of De Sallandse Heuvelrug. Bij terugkomst in de boomhut kun je een heerlijke maaltijd koken in de ruim uitgeruste keuken. 

Doordat de boomhut over genoeg ruimte beschikt, kun je niet alleen heerlijk eten aan tafel, het is ook geschikt om in de avond een leuk spel te spelen. De kinderen weten zich in ieder geval wel te vermaken. Het is ook leuk om een speurtocht uit te zetten of om op zoek te gaan naar paddenstoelen als je in de herfst overnacht in een boomhut in Overijssel.

Veelgestelde vragen over boomhutten

Staan boomhutten in Overijssel écht in het bos?

Doordat je volledig omgeven bent door het bos geniet je van de kalmte en de rust. Overnachten in een boomhut staat garant voor een comfortabele vakantie. Elke boomhut is anders en dat maakt het zo uniek om erin te overnachten.

Hoe is een boomhut ingedeeld?

Je zult misschien denken hoe het mogelijk is om zo comfortabel en ruim te overnachten in een boomhut. Omdat er plek is voor maximaal zes personen is het eenvoudig om er te slapen met bijvoorbeeld het gezin. Je vindt er een heerlijk tweepersoonsbed en een stapelbed. Daarnaast kun je ook heerlijk genieten in de ruimte badkamer met douche. Zo heb je toch de luxe van thuis met de rust van de natuur om je heen. Mocht het prachtig weer zijn, dan kun je in de ruim uitgeruste keuken een heerlijke picknick voorbereiden. Er gaat niets boven een heerlijke lunch midden in de natuur.

Wat kost een boomhut overnachting in Overijssel?

De prijs die je betaalt voor een overnachting in een boomhut is afhankelijk van de omgeving en de faciliteiten die aanwezig zijn. Je kunt rekenen op een bedrag van 100 euro per nacht, maar het hangt natuurlijk ook af van welk seizoen je een overnachting boekt.