Boomhut overnachting

Boomhut overnachting Limburg

Midden in de natuur overnachten in een boomhut. Volledig van hout en met een prachtig uitzicht. Een boomhut overnachting kan in Limburg: ontdek het prachtige heuvellandschap van Limburg.

✓ Vanaf 77,50 euro per nacht
✓ Midden in de natuur

Bekijk alle boomhutten

Bekijk aanbiedingen
van o.a.

Genieten in het bos in een boomhut in Limburg

Ben je toe aan ultieme rust en kalmte om je heen en wil je op stap met het gezin of je partner? Een boomhut overnachting in de provincie Limburg sluit daar goed bij aan. Je bevindt je midden in de natuur, omringd door een prachtig bos. Het is een unieke en originele manier om ergens te overnachten en je hebt de luxe van thuis om je heen. Elke boomhut is namelijk uitgerust met een keuken, eethoek, slaapkamer en badkamer. De kinderen kunnen heerlijk ravotten in de natuur terwijl jij kunt genieten van een prachtig uitzicht vanuit de boomhut. In Limburg zelf is ook genoeg te doen dus je zult je geen moment vervelen. Bezoek een prachtig natuurgebied, bijvoorbeeld Nationaal Park de Groote Peel. Waar je je ook bevindt in Limburg, voor elke gelegenheid is een boomhut te vinden. Je bent in ieder geval verzekerd van een comfortabele plek waar je even helemaal tot rust komt.

Uitgelichte boomhutten

Boomhut overnachting in Drenthe, Ruinen

Boomhut op een vakantiepark

De charmes van een boomhut met de faciliteiten van een vakantiepark. Dat kan in deze rijk uitgeruste boomhut in het bos.

✓ Vanaf 77,50 per nacht

Bekijk boomhut
Boomhut overnachting in Friesland

Slapen in een boomhut in Friesland

Kijk in drie richtingen over het Friese landschap vanuit deze ecologisch gebouwde, goed geisoleerde boomhut.

✓ Vanaf 79,- per nacht

Bekijk boomhut
Luxe boomhut overnachting in Drenthe

Luxe boomhut overnachting

Luxe overnachten in een boomhut? Dan moet je in deze volledig ingerichte boomhut in Drenthe zijn. Van alle gemakken voorzien.

✓ Vanaf 95,- per nacht

Bekijk boomhut

Bekijk alle boomhutten

Andere provincies

Boomhut overnachting

Zo verloopt een dag in een boomhut…

Omdat een boomhut uitgerust is met de nodige luxe van thuis hoef je niet bang te zijn dat je helemaal back-to-basic gaat. Je hebt de natuur om je heen en elk seizoen heeft zijn charme, waardoor je optimaal geniet van een overnachting in een boomhut.  Ga bijvoorbeeld op zoek naar paddenstoelen in de herfst of ontdek het landschap met een heerlijk pak sneeuw. 

Omdat je je in een natuurlijke omgeving bevindt, is het er heerlijk om een wandel- of fietstocht te maken. Er zijn verschillende routes uitgezet door Limburg, zodat je het landschap op een actieve manier ontdekt. De kinderen vinden het ook heerlijk om er tussenuit te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan speeltuin Kitskensberg in Roermond of naar de steenkolenmijn in Valkenburg.

Veelgestelde vragen over boomhutten

Staan boomhutten in Limburg écht in het bos?

Na een actieve dag is het heerlijk om terug te gaan naar de boomhut in het bos. De uitgeruste keuken zorgt ervoor dat je de heerlijkste gerechten op tafel kunt toveren. De volgende dag word je wakker met het geluid van tsjirpende vogels en de eerste zonnestralen, zo kun je er weer helemaal tegenaan.

Hoe is een boomhut ingedeeld?

Of je nu met het gezin of samen met je partner voor een overnachting in een boomhut kiest, er is meestal plek voor maximaal zes personen. De boomhut is uitgerust met twee slaapkamers en een badkamer met een heerlijke douche. Na een actieve dag is het heerlijk om even het frisse water op je te laten vallen. Daarna kun je heerlijk tot rust komen in de fijne eethoek. Ook is er een verwarming aanwezig, zodat je in het koude seizoen geen extra dikke trui hoeft aan te trekken. Ondanks dat bijna alle boomhutten er anders uitzien, bieden ze allemaal het comfort en de luxe van thuis.

Wat kost een boomhut overnachting in Limburg?

Om voor een boomhut overnachting te gaan betaal je ongeveer 100 euro per nacht. Dit is nog wel afhankelijk van factoren als de omgeving en de faciliteiten van de boomhut. Hoe dan ook, je bent verzekerd van een unieke overnachting dat je niet snel gaat vergeten.